Bu Blogda Ara

3 Eylül 2018 Pazartesi

DNA'yı etkileyen çevre faktörlerini bulmaya çalışan gen uzmanları DNA’nın, konuşulan kelimeden solunan havaya, görülen olaylardan yaşanılan strese, içilen sudan yenilen yemeğe kadar her şeyden etkilendiğini söylüyor.

DNA'yı etkileyen çevre faktörlerini bulmaya çalışan gen uzmanları DNA’nın, konuşulan kelimeden solunan havaya, görülen olaylardan yaşanılan strese, içilen sudan yenilen yemeğe kadar her şeyden etkilendiğini söylüyor.
http://namenstr8bredahollanda.blogspot.com/…/bizim-koydeki-…
Çoğu kompleks genetik hastalık olduğu için bunları bulmak zor. Çünkü çok çeşitli çevre faktörü var. Aynı kardeş, aynı genleri taşıyorsunuz, ama farklı yerlerde büyüdünüz, farklı yediniz, farklı streslere maruz kaldınız, farklı televizyon seyrettiniz, onda o hastalık çıkıyor, sizde çıkmıyor. Bu tamamen çevre faktörleri ile ilgili.''
DİNİ YANLIŞ ALGILATTIRILMAMIZ VE ALGILAMAMIZ......
http://bredaholland.blogspot.com/…/huseyin-uzun-dini-yanlis…
http://bredaholland.blogspot.com/…/kafir-olan-degil-sirk-ko…
http://bredaholland.blogspot.com/…/sol-hukumet-ameliyata-na…
Neye hala anlamıyorsunuz.! Yoksa anlamak istemiyor musunuz.?
http://bredaholland.blogspot.com/…/neye-hala-anlamyorsunuz-…
DNA'yı etkileyen çevre faktörlerini bulmaya çalışan gen uzmanları DNA’nın, konuşulan kelimeden solunan havaya, görülen olaylardan yaşanılan strese, içilen…
NTV.COM.TR
Yorumlar

2 yorum:

  1. Yer artık kandırıldığımız.Onlar nasıl kandırıldı iseler sende aynı,,,Sadece fraksiyonlar değişik...
    https://plus.google.com/109838719669290377148/posts/a8t7j835Hrj
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=627040164414055&id=100013242319421&hc_location=ufi

    YanıtlaSil
  2. DÜNYAMI KARANLIK YOKSA BEN Mİ GÖRMÜYORUM ...
    Sığınacağı adresi şaşıran insanın düşeceği yerdi, karanlık/zulümatın kucağı. Bu karanlıklarda üretilirdi korku ve endişeler.Üretilen korkulardan nemalanırdı karanlığın fırsatçıları ve düşürürdü insanları tuzaklarına.. Karanlıklardı; eşyanın konumunu, onunla kurulacak ilişki biçimini bozan ve varlığa yapılan zulmü meşrulaştıran. Kötülüğün normalleşip, iyiliğin anormalleştiği bir toplum yaratarak; birey, toplum, çevreyi tahrif ederdi zulümat. Böylece eşya ile kurulacak ilişkiyi düzenleyen hikmet, insanın elinden karanlığa kayıp gider ve şerr, kulun kendi elleriyle ürettiği, hikmetsiz davranışlar olarak insanlığa tahakküm etmeye başlardı. “İnsanların kendi işledikleri (kötülükler) sebebiyle karada ve denizde bozulma ortaya çıkmıştır.”(Rum:41)
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=750377042080366&id=100013242319421&__tn__=-R

    YanıtlaSil