Bu Blogda Ara

1 Temmuz 2020 Çarşamba

“Bir varlığın gelişmesi demek; insanlık ailesinin gelişmesi demektir.”

Bilimin morfo genetik alanlar dediği alanlar ve atom altı parçacık düzeyindeki gözle göremediğimiz iletişimi nedeniyle; birbirimizin yaşam planlarını doğru gerçekleştirmeden etkileniyoruz yani bireyler kendi planlarına uygun bir duruş içinde olduklarında, ortaya çıkarttıkları, evrenle uyumlu enerjiyi önce en yakın arkadaşlarına sonra çevrelerine ve genel anlamda da dünyanın herhangi bir yerinde bu tip bir enerjiye ve duruşa ihtiyacı olan herhangi birine de göndermekte ve yararlanmasını sağlamaktadır.
Aslında dünya üzerindeki tüm ışık işçileri veya ruhsal yollarına uygun yaşayan tüm insanlar, gezegenin iyileşmesine ve enerjisini yükseltmesine katkıda bulunuyor.
Dünyanın beklenen gelişiminin sağlanabilmesi için üzerinde yaşayan varlıklarında kitlesel bir gelişimle katkıda bulunmaları gerekmektedir ki bir sıçrama meydana gelebilsin.
Bu sadece, varlıklar gelişirse gezegende gelişir gibi basit bir açılımla açıklanamaz. Dünya gezegeni de canlı olduğu için kendiside bir gelişim, değişim süreci geçirmektedir.Tıpkı her şey gibi. Ama gezegenin kendi kendine değişmesi ve gelişmesi yeterli değildir.
Varlıklarında kitlesel değişimleri gerekmektedir. Bu tip büyük değişimler her anlamda canlı varlıkların değişimine neden olmaktadır. Var olan türlerin bir kısmı yeni enerji biçiminde var olmamakta ya da var olmayı sürdürenler ise pek çok genetik değişime uğramaktadır. Moleküler düzeyde değişimler görülmektedir. Bunlar fizikteki yansımalardır elbette. Yani bizlerin fizikte rahatlıkla tespit edebileceği şeylerdir. Tabi bunların olmasının altındaki ana neden, enerjilerin ve frekans aralıklarının değişmiş olmasıdır. Ve böylece yeni enerji alanları, yeni sistemler doğurmaktadır. Ve var olan canlılarda değişimler izlenmektedir.
Işık işçilerinin katkısı nedir?
Işık işçileri ve kendini ışığa hizmet ediyor kabul eden herkes, aslında kritik etkiyi ve sıçramayı oluşturabilmek için uğraşmaktadır. Bu tip uğraşlar, gezegenin ihtiyaç duyduğu kitlesel yenilenmelere katkı sağlar ve bir yandan da her birey kendi yaşam planlarının gereği olan gelişim icaplarını yaşayarak hem kendinin aydınlanmasına hem diğerlerinin aydınlanmasına hizmet eder.
Kitlesel değişimler çok büyük operasyonlar olduğu için, bizim görebileceğinizden çok daha geniş ve büyük kolları vardır. Bunlardan bir tanesi de ışık işçileriyle bağlantılı çalışılan bölümdür. Amaç, onlar aracılığıyla, gerekli olan değişimin gerekli bazı işlerini yerine getirmektir. O yüzden ışık işçilerinin nasıl durduğu çok önemlidir elbette. Henüz kendisi değişimi idrak edememiş, o bilince varamamış, ilkelerden uzak, belli bir şuur halinden uzak ve uyanmamış bir ışık işçisi ile ne yapılabilir ki? O zaman o da tıpkı diğerleri gibi uyandırılma ihtiyacı içinde olduğundan, diğer ışık işçilerinin onu da uyandırması gerekecektir.
Herkes düşündüklerinden ve yaptıklarından sorumludur ama sorumluluğu da bu noktada belirlemeye çalışmak çok yararlıdır. Gereksiz sorumluluk duygusu da yük oluşturur ve yürüyüşü ağırlaştırır.
Örneğin siz gelişmek ve geliştirmek şuuru ile aydınlanmış ve açılmış iseniz ve herkese de bunu verebilmek ve yayabilmek düşüncesi içinde iseniz ama vermeye çalıştığınızı herkes alamıyorsa siz daha fazla ne yapabilirsiniz ki!... Önemli olan sizin çabanız ve iyi niyetli destek çalışmanızdır. Ama varlıkların özgür irade ve seçimleri vardır. Almak istemeyen bir varlık için fazla bir şey yapamayabilirsiniz ve bunun için de üzülüp kendinizi yıpratmamanız, ona da anlamıyor diye kızmamanız ve olayı akışına sevgiyle bırakmanız daha verimli sonuçlar sağlar.
Herkesin birbirinden sorumlu olduğu doğrudur. Gelişmek ve geliştirmek yasası dahilinde bu doğrudur ama bu sorumluluğun, iyi niyetli düşünce ve çaba sınırlarını korumakta fayda vardır. Aksi halde siz kendi yaşam programınızı nasıl yaşayacaksınız? Bu kadar etrafınızla ilgilenirseniz, kendi içinizde neler olup bittiği ile nasıl ilgileneceksiniz? Sorumluluğun şuurunda olmak ve öyle davranmak, kendi programını gerektiği gibi uygulama çabası içinde olmak herkes için yeterli ideal bir ölçüdür.
Bir olayın veya olgunun ortaya çıkabilmesi için kritik bir etkinin, bir sıçrama hareketinin bulunması gerekir. Evrensel yasalar bu şekilde çalışmaktadır. Eğer bu kritik etki oluşmuyorsa olay gerçekleşmez. Yani varlığın hem oluşumunda hem de dağılımında kritik etki yasasından söz edebiliriz. Dolayısıyla, hem düzenli hem de düzensiz rastlantıların gerisinde duran yasa Kritik Etki yasasıdır. Öyleyse her bir birey kendi yaşamı ve ilkeler karşısındaki evrenle ve yasalarla uyumlu veya uyumsuz duruşu ile bu sıçrama hareketinin oluşmasına zemin hazırlıyor ya da gecikmeye katkıda bulunuyordur yani buradan hepimiz istesek de istemesek de bütünü etkiliyoruz anlamı çıkmaktadır.
Dünya gezegeninin enerjide bir kuantum sıçrama yapabilmesi, kitlesel şuuru yükseltebilmesi için Bireysel Gelişim oldukça önemli aşamayı işaret eder. Sadece varlığın gelişimini amaçlayan tüm yollar ve araçlar kullanılabilir. Bu yolların herkese göre değişik olması da çok sağlıklı ve olumlu bir göstergedir. Günümüzde yaşanan kaosun ve kaotik etkilerin de bu perspektifte ele alınması çok yararlı olur. Bu da Kaos’un bir anlamı olduğu ve düzenin ancak ondan ortaya çıkabileceği ve kendiliğinden kurulabileceği bilgisidir. Kaos ve dejenerasyon da gereklidir ki yeni bir yapılanmaya geçme arzusu bireylerde ve toplumlarda büyük isteğe dönüşecek şekilde uyansın. İnsanlık ailesinin yaşadığı tüm olayların, dinamik sistemler halinde hayal bile edemediğimiz girift kurallara göre çalıştığı bilgisini kuantum fiziği günümüzde çok net anlatmaktadır. Atom altı parçacıklarda olup bitenleri bütüne yansıtmak mümkündür.

23 yorum:

  1. “Bir varlığın gelişmesi demek; insanlık ailesinin gelişmesi demektir.”
    Kısacası oran maddenin kendisinden kaynaklanmamaktadır.
    Sen istersen şeytanı ve diğer güçleri kullanabilirsin.!
    Allah yarattığı her şeyin matamatiğini yapmış. sende yapmak zorundasın.
    https://t.co/sGxqu2xOaB

    YanıtlaSil
  2. KAİNATIN,TÜM İNSANLIĞIN KURTULUŞ İSTİKAMETİ - YouTube https://t.co/SqLzRVHgTW

    YanıtlaSil
  3. Özgürlük düzeyinde yaklaşmak ve bu konuda düşünce oluşturmak istiyorsanız işe var olan bilginizi sorgulamakla başlayın derim.
    “Bir varlığın gelişmesi demek; insanlık ailesinin gelişmesi demektir.”
    Hatalı olmayan alim ve cemaat yoktur.Bizim dikkate alacağımız İslami akide konusu.
    Hilekâr insanlar ve şeytan, Allah adına sizi kandırmasın.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1032214527229948&id=100013242319421

    YanıtlaSil
  4. Bir varlığın gelişmesi demek; insanlık ailesinin gelişmesi demektir.” https://bredaholland.blogspot.com/2020/07/bir-varlgn-gelismesi-demek-insanlk.html
    Melekler*deriler*
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=884536201997782&id=100013242319421
    Vakti geldikçe insana, kâinatın uçsuz bucaksız ufuklarında ve bizzat kendi iç dünyasında âyetlerimizi göstereceğiz.
    https://t.co/tXpqaElHuy
    https://www.facebook.com/100013242319421/videos/1041567396294661/
    https://www.instagram.com/tv/CGNxUlvJkHt/?utm_source=ig_web_copy_link

    YanıtlaSil
  5. MERYEM MUCİZESİ..
    Vakti geldikçe insana, kâinatın uçsuz bucaksız ufuklarında ve bizzat kendi iç dünyasında âyetlerimizi göstereceğiz.Tâ ki bu vahyin gerçek olduğu herkes için ortaya çıksın. Fussilet 41:53
    İnsan arzı imarla mükelleftir. KAİDELERİN KONUŞTUKLARINDAN ....DÜNYA'YA KÖKLÜ ÇÖZÜM..
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1047808655670535&id=100013242319421

    YanıtlaSil
  6. Ruh Nedir? Nöroloji Profesörü Yorumluyor!!!
    https://t.co/UxPUKAuK7C
    Ruh eşyadaki özelliktir. insanda eşya olduğundan dolayı insanlar bu durumu haller olarak belirlemişlerdir.
    https://t.co/ZdgCTctxqm
    EŞYA; BAZ,ÖLÇÜ ALINDIĞINDA.İNSANLIĞIN PROBLEMİ ÇÖZÜLÜR.:
    https://t.co/1nap1kC18m

    YanıtlaSil
  7. HARAM İLİŞKİYE İFFETİYLE DİRENEN GENÇ!
    https://t.co/ASISOs7E2t
    PEYGAMBERİN SİZE ŞAHİT OLDUĞU GİBİ SİZLERDE TÜM İNSANLIĞA ŞAHİT OLMAK ZORUNDASINIZ
    https://t.co/SLz0u0HbJV
    https://t.co/9U5EgP7xjn
    SEN VE SENİN DAVAN ÖNEMLİLER İÇİNDE BİR İLK'TİR UNUTMA...!
    https://t.co/nwzr7lvEpk
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1324971429180411904?s=19

    YanıtlaSil
  8. KENDİNE ZULMEDEN EN BÜYÜK ZALİMDİR
    https://t.co/DV0jzjLBxk
    Bir Müslüman olarak yapmamız gerekenleri yapmamak, yapmamamız gerekenleri yapmak zulümdür
    https://t.co/1OEnyteYZA https://t.co/uEmSuZeQAB
    ŞAHSİYETİN TEDAVİSİ
    Ey göreve hazır kişi!
    Kalk!
    Hemen,uyar!
    https://t.co/ob3vLRWwXy
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1325693440819073025?s=19

    YanıtlaSil
  9. Buyurun kamera ile görüşelim ve konuları tek tek açıklayayım.
    “Açık açık anlatılması gereken şeyin öncelikle açık açık anlaşılmış olması gerekir. Kendisi bir şeyi açık açık anlamamış olanın, başkasına açık açık anlatabilmesi mümkün değildir. İyice bilinen ve açık açık anlatılacak olan şeyin, karşıdaki muhataba açık açık anlatılabilmesi için öncelikle anlatanın bildiği dilden anlatmasının yanında, kendisine anlatılanın da iyice bildiği, anlayabildiği dilden anlatılması gerekmektedir.”
    İslamiyet insanlığa iyi anlatılsa kişi kendini niye öldürsün.!
    Bu, bir dönemin sonu olacak. Ve aynı zamanda yeni bir dönemin de başlangıcı…
    İletişim.+31628832683 Hüseyin şaşmaz (uzun)
    İNSANLARIN İYİLİĞİ DETAYLARDA GİZLİDİR.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1072489093202491&id=100013242319421

    YanıtlaSil
  10. Dini Bilimle, Bilimle Dini Açıklamak.
    https://t.co/bIIhtv3KMa
    Peki, onlar üstlerindeki göğe bakmadılar mı ki, onu Biz hiç yarığı olmadan nasıl bina etmişiz ve süslemişiz!
    https://t.co/6SFT9y7Xi3
    Kuantum Işınlama Teknolojisi Hakkında Tüm Detaylar
    https://t.co/64jSfQTyNY
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1329809937783021570?s=19

    YanıtlaSil
  11. Enerji var iken yok, yok iken var edilemez.
    https://www.youtube.com/watch?v=ssf84U49SRc&list=WL&index=1

    YanıtlaSil
  12. Enerji var iken yok, yok iken var edilemez.
    ISININ GÜCÜ!TERMODİNAMİK https://t.co/JQxDkVLq0K
    Kısacası oran maddenin kendisinden kaynaklanmamaktadır
    Allah yarattığı her şeyin matamatiğini yapmış. sende yapmak zorundasın
    https://t.co/2vXJs4XrFx
    #termodinamik
    https://t.co/k5fmPIzhDa

    YanıtlaSil
  13. Ölüm Nedir? Neden Ölüyoruz? Evrimde Ölüm Neden Elenmedi?
    https://t.co/loPj8QdZWH
    İNSANLIK BU SAHNEYİ..
    https://t.co/FjwDgiCpTL
    İnsanlık ailesinin gelişmesi...
    https://t.co/WXNhxioGhm
    Ölümümüz ödülümüz olsun…
    https://t.co/NLTrCSPyH6
    https://t.co/lMBYE9qT3b
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1343192425783816192?s=19

    YanıtlaSil
  14. Anılarımızı Depoladığımız Bir Yer Var Mı ?https://t.co/WKktG5xoIr
    50/KAF-17: Çünkü onun sağında ve solunda oturan, her davranışı yakalayıp tesbit eden iki melek vardır
    https://t.co/X7aWKeTxRe
    (41/FUSSİLET-21: Derilerine derler ki: Niçin aleyhimize şahidlik ettiniz?
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1359436231382335492?s=19

    YanıtlaSil
  15. 2024'TE TARİH OLACAKLAR! ÇOK ŞAŞIRACAĞINIZ BİR DEVLET BİTİYOR!
    https://t.co/b23j89L8Fq
    HELAK GELİYORUM DİYOR. GELMİŞ ! KAPIDA...
    https://t.co/nB1rJ1jBmN
    Vakti geldikçe insana, kâinatın uçsuz bucaksız ufuklarında âyetlerimizi göstereceğiz.
    https://t.co/tXpqaElHuy
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1364179953575751682?s=19

    YanıtlaSil
  16. KAİDELER-RAB-ÇANIN FITRATCASI.
    *Fikir, karmaşık olanı şaşırtıcı bir sadeliğe dönüştüren sentezdir.
    İnsanlık ve Müslüman olduğunu söyleyen kişilerin ezici çoğunluğu kaidelere uymadığından böyle zelil konumdalar.
    Gelin hep birlikte RAB çayı öğrenip öğretelim.
    Kişilerin algılaması düzelmeden ortam düzelmez.
    Düşünmek, duygusal bir durum değil; akli bir durumdur.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1184809631970436&id=100013242319421

    YanıtlaSil
  17. Bu iki görselden birisi insan beyni, diğeri evren! Arada ne fark var?
    https://t.co/hh1YlAhbs7
    “Bir varlığın gelişmesi demek; insanlık ailesinin gelişmesi demektir.” https://t.co/WXNhxioGhm
    Beyin esnekliği sadece yaralanmalar iyileşirken değil, dış...
    https://t.co/MWLcUJV8eg
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1399608477992030210?s=19

    YanıtlaSil
  18. “Bir varlığın gelişmesi demek; insanlık ailesinin gelişmesi demektir.”
    Madde Işınlanabilir fakat maddedeki özellikler ışınlanamaz.
    Ruh eşyadaki özelliktir.insanda eşya olduğundan dolayı insanlar bu durumu haller olarak belirlemişlerdir.
    KAİDELERLE SAĞLAMA.
    https://t.co/6yDDnPvuY4

    YanıtlaSil
  19. İnsan Niçin Dünyada?
    https://t.co/GjGYx9K0RY
    Bir gün anlayacaksın… yaşımın; zevk alma değil artık Ebedi hayatta kaliteli yaşam elde edebilmek için sevap kazanma zamanı olduğunu.
    https://t.co/cA8x1JRLpP
    Dünyâ’dan cennete bir köprü kurmakla vazîfelidirler.
    https://t.co/ecjTmnpVak
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1420688081674461188?s=19

    YanıtlaSil
  20. Ruh eşyadaki özelliklerdir.
    https://t.co/ZdgCTctxqm
    “Bir varlığın gelişmesi demek;
    https://t.co/WXNhxioGhm
    ÖLÜMSÜZLÜK
    https://t.co/Vfz7SJQtfR
    Eğer topyekün seferber olmazsanız, sizin yerinize başka bir topluluk getirir...
    https://t.co/NHzEp9khAu
    https://t.co/zbk4oEH7JH

    YanıtlaSil
  21. Binlerce İnsan Bir Anda Öldürülecek
    https://t.co/iwsyojWXYW
    Yara'nın kendi kendini tedavi etmesi de eşyadaki özelliktir.
    https://t.co/ClU6UuTLs7
    https://t.co/w9uO1MxABo
    Bir varlığın gelişmesi demek;insanlık ailesinin gelişmesi demek
    https://t.co/ByBcr7Y2HM
    https://t.co/CRFKkdpP5l
    https://twitter.com/huseyinsasmaz/status/1444965464946393089?s=19

    YanıtlaSil
  22. Bu Robotlar Canlı ve Artık Üreyebiliyorlar!
    https://t.co/FS0C3HXdYK
    Yara'nın kendi kendini tedavi etmesi de eşyadaki özelliktir.
    https://t.co/ClU6UuTLs7
    https://t.co/w9uO1MxABo
    Düşünmesini bilirseniz ilim için, yorumlama için ve hikmet için kendinize bir kapı aralamış olursunuz.

    YanıtlaSil
  23. ALLAH DİLLERİ NİÇİN "AYET" OLARAK TANIMLAMIŞTIR? 🔸2️⃣🔸Bölüm
    Dil bozulursa din bozulur KAVRAM KARGAŞASI
    Kaidelerden başlamak gerekir.
    ELEMENTLERDEN HABERİNİZ OLSUN
    Duygularını kontrol altına almış alimlere ihtiyaç var.
    Aydın, Çağından Mesuldür
    DETAYLARDA.
    https://t.co/XDrthNXcF1 https://t.co/K0EteEk4wH

    YanıtlaSil